”Nedan har jag samlat några av våra betrodda experter som vi stannar och lyssnar på när det har något att säga. Det som följande personer inte vet om deras område behöver man inte veta. Det är helt enkelt överkurs.

Följ dem. Det gör jag.”
-Marcus Zacco

Copywriting

Krister Maxe

Krister kan det här med att skriva säljande. Han arbetar som copywriter på reklambyrå och gör även uppdrag på frilansbasis.

Kolla in om du får hänga med i Maxes Place på facebook. Hälsa från mig.

Krister Maxe
Hippie-kapitalist
Ägare på Maxe Direkt
Bor i Stockholm, Sverige
krillemaxe@gmail.com

Sökmotorsoptimering

Christian Rudolf, TopDog

Christian driver en sökbyrå som heter Topdog och har arbetat med SEO sedan 2005/2006. Han driver Topdog sedan 2014 och fokuserar på lite större kunder och större projekt. Enklast att följa via Twitter.

Christian Rudolf
Nördig hundälskare
Ägare på TopDog
Bor i Stockholm, Sverige
rudolf@topdog.nu
@RudolfChristian

SEO-byrån Topdog

Niklas Österberg, ABI

Niklas är Senior Affärsrådgivare hos Arctic Business Incubator i Luleå. Niklas har goda erfarenheter och nätverk inom de flesta organisationer som finansierar företag med bidrag, lån och andra former av stöd.

Niklas Österberg
Basketcoach
Bor i Luleå
niklas.osterberg@abi.se

Arctic Business Incubator

Ledarskap

Stefan Lindström

I snart 20 år har han t.ex. hjälp organisationer inom områden såsom HR, rekrytering, förhandlingsteknik, mötesteknik, time management för att nämna några.

Stefan har också hunnit bygga på sina kunskaper med studier utomlands på Boston University School of Management 2005 samt på Harvard University Extension School 2006.

Mest känd i Sverige är han kanske som den som tagit fram världens första Entreprenörsprofilstest.

Stefans TEDx talk – What’s so special about entrepreneurs?

Stefan Lindström
Gillar att tänka